ISKRA®

ISKRA® este producător de surse și corpuri de iluminat din Ucraina. Cu o lungă tradiție și experiență în domeniul electric și al iluminatului, soluțiile de iluminat ISKRA® oferă o gamă largă de produse destinate iluminatului casnic și industrial. ”Ce e născut din dragoste – este pentru totdeauna” – acesta este modul prin care ISKRA își prezintă viziunea.

Becuri pentru iluminat casnic si iluminat industrial

ISKRA® a început producția în anul 1972. De atunci a parcurs un drum lung, de mai mult de 46 de ani și a devenit o companie puternică de producție a surselor și corpurilor de iluminat, care îndeplinește ciclul complet de producție – de la cercetare până la producția și ambalarea produselor finite. Gama de produse cuprinde becuri cu incandescență pentru uz general și special, becuri halogen, becuri auto, becuri speciale de mici dimensiuni, tuburi fluorescente, becuri LED, corpuri de iluminat etc. Grupul ISKRA® face parte din primele 10 companii de producție a corpurilor și surselor de iluminat din Europa.

BCV International Group este importatorul oficial și autorizat ale produselor ISKRA pe piața din România încă din anul 2012. Site-ul oficial ISKRA® în România este: www.iskra.ro

Catalogul complet poate fi descărcat de aici: Catalog ISKRA®

Recomandarea BCV International Group: Pentru protejarea mediului înconjurător, după ieșirea din funcțiune a becurilor și corpurilor de iluminat, vă rugăm să nu le aruncați la gunoi împreună cu celelalte produse ci să le duceți la centre speciale de reciclare a produselor electrice și electrocasnice sau să le depuneți în coșurile de colectare a deșeurilor electrice amplasate în diferite magazine și spații din localitatea dvs. Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră în protejarea mediului înconjurător!