Despre noi

Compania BCV OFFICE TRADE GROUP este o companie românească cu sediul în București, înființată în anul 2008, având, la acel moment, domeniul principal de activitate consultanța în afaceri și reprezentarea brandurilor non-UE pe piața europeană.

În anul 2012 compania a devenit reprezentantul și importatorul oficial și autorizat pe piața din România ale surselor de iluminat cu incandescență și halogen ISKRA® – produse fabricate în Ucraina, fiind cunoscute pentru calitatea înaltă atat pe piețele non-UE cât și pe piața Uniunii Europene. Astfel, compania s-a reprofilat, domeniul principal de activitate devenind importul, exportul și distribuția materialelor electrice și a surselor de iluminat.

Becuri LED - Corpuri de iluminat

Compania deține brandurile de surse și corpuri de iluminat cu LED industriale și decorative: Galaxy – The Quality of The Shine, Ecoplanet – Saving The Future ® și cel mai recent – Cometa. Gamele acestor branduri se dezvoltă constant, oferind consumatorilor satisfacția dorită prin produse de calitate la prețuri excepționale, fiind dedicate atât pentru utilizare casnică, cât și pentru industrială. Pe lângă mărcile proprii, compania distribuie pe piețele de desfacere și branduri ale altor producători din România, Bulgaria, Turcia, Franța etc.

Compania are sucursale și parteneri în țările învecinate, brandurile proprii fiind comercializate și apreciate pe piețele externe. Astfel, compania a devenit un grup internațional având denumirea BCV International Group.

La momentul actual, la vârsta de 10 ani, BCV International Group este o companie care se concentrează pe colaborarea B2B de tip win-win care are o viteza mare de dezvoltare și extindere, cu o misiune și viziune clar stabilită.

Valorile companiei

Valorile companiei sunt foarte importante pentru noi, deoarece compania urmarește o dezvoltare continuă alături de angajații și partenerii săi. Acest lucru se poate face doar cu ajutor reciproc, încredere și muncă. Ținând cont de toate acestea, au fost stabilite valorile companiei BCV International Group:

- Dezvoltarea companiei și a angajaților. Colaborarea dintre companie și angajați trebuie să fie una de tip win-win.

- Livrarea optimă a produselor și a serviciilor de calitate este foarte importantă pe piață. Menținem calitatea produselor noastre și urmărim întotdeauna să le îmbunătățim din punct de vedere tehnic și vizual.

- Urmărim colaborarea pe termen lung și vizăm relații deschise cu partenerii noștri.

- Respectul este foarte important pentru noi. Respectăm toți colaboratorii și angajații. Considerăm aceasta valoare una de baza.

Corpuri de iluminat * Becuri LED * Aplice * Plafoniere * Proiectoare LED * Spoturi LED *