Despre noi

Compania BCV OFFICE TRADE GROUP este o companie românească cu sediul în București înființată în anul 2008. BCV Group este, la momentul actual, una dintre cele mai importante companii din domeniul de distributie de materiale electrice din Romania fiin concentrata atât pe vânzarea B2b cât si B2C. Activitatea principala a companiei este importul si distributia la nivel national a surselor si corpurilor de iluminat, a materialelor si echipamentelor electrice atât pentru uz casnic, rezidențial cât si pentru uz profesionist, industrial.

BCV Group a creat si a dezvoltat propriile mărci de surse și corpuri de iluminat cu LED industriale și casnice: Galaxy – The Quality of The Shine / Ecoplanet – Saving The Future ® / Cometa. Portofoliul de produse ale acestor branduri se dezvoltă constant, oferind consumatorilor satisfacția dorită prin produse de calitate la prețuri excepționale, fiind dedicate atât pentru utilizare casnică, cât și pentru industrială. Pe lângă mărcile proprii, compania distribuie pe piețele de desfacere și branduri ale altor producători din România, Bulgaria, Turcia, Franța etc.

Compania are sucursale și parteneri în țările învecinate, brandurile proprii fiind comercializate și apreciate pe piețele externe. Astfel, compania a devenit un grup internațional, astfel devening BCV International Group. Cu o experiență de peste 12 ani, BCV Group este o companie în plină dezvoltare al cărei scop este să devină tot mai apreciată pe piața din România si din Europa.

+12 ani de experiență
+3.5 milioane EURO - Cifra de Afaceri
+5 mii de produse distincte
Prezența pe piața internațională

Valorile companiei

Valorile companiei sunt foarte importante pentru noi, deoarece compania urmarește o dezvoltare continuă alături de angajații și partenerii săi. Acest lucru se poate face doar cu ajutor reciproc, încredere și muncă. Ținând cont de toate acestea, au fost stabilite valorile companiei BCV International Group:

- Dezvoltarea companiei și a angajaților. Colaborarea dintre companie și angajați trebuie să fie una de tip win-win.

- Livrarea optimă a produselor și a serviciilor de calitate este foarte importantă pe piață. Menținem calitatea produselor noastre și urmărim întotdeauna să le îmbunătățim din punct de vedere tehnic și vizual.

- Urmărim colaborarea pe termen lung și vizăm relații deschise cu partenerii noștri.

- Respectul este foarte important pentru noi. Respectăm toți colaboratorii și angajații. Considerăm aceasta valoare una de baza.