Divizii

Compania este prezentă pe mai multe canale de vânzări astfel încât să satisfacă o cerere cât mai mare din piață! Suntem într-o continuă dezvoltare, devenind un partener de încredere pentru mulți clienți și furnizori.

Distribuția este prima divizie B2B din cadrul BCV International Group. Este activitatea principală, pe baza căreia s-a dezvoltat business-ul actual.

Pentru a optimiza procesul de livrare, teritoriul țării este împărțit în zone de distribuție, fiecărei zone fiind oferită flotă proprie de distribuție și câte un reprezentant regional de vânzări. Avem prezență națională (toate județele) prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin distribuitorii regionali.

Pe lângă divizia de distribuție standard aceasta s-a completat și cu exportul în unele state ale UE și non-UE. Produsele noastre sunt exportate în mai multe state și se bucură de o bună apreciere.

A doua divizie importantă este Retail-ul, adică magazinele fizice de desfacere.

În urma unei fuziuni, prin intermediul altei firme ale grupului BCV International Group, au fost preluate mai multe magazine fizice printre care și în cel mai mare complex comercial en-gross din România.

Prin intermediul acestor magazine acoperim încă o cerere mare de pe piața materialelor electrice.

Având și produse pentru uz industrial în portofoliu, a fost nevoie să fie creată și divizia de Proiecte.

De-a lungul timpului au fost furnizate mai multe produse și soluții pentru diverse proiecte la nivel național: iluminat public stradal, iluminatul parcurilor, iluminat și echipamente electrice destinate spațiilor de birouri și depozitare, iluminat și echipamente electrice destinate spațiilor rezidențiale etc.

Printre produsele din gama proprie de mărci furnizate au fost:

 • Becuri LED T100 30W /T120 40W /T140 50w;
 • Corpuri stradale cu LED;
 • Proiectoare LED cu și fără senzor;
 • Cabluri și conductori electrici;
 • Diverse tipuri de aparataj, etc.

Online-ul este cea mai nouă divizie a companiei, aceasta dezvoltându-se rapid și semnificativ în ultimii ani.

Ne promovăm compania și produsele prin intermediul mai multor platforme. Produsele noastre pot fi achiziționate de pe mai multe platforme:

 1. eMag România
 2. eMag Ungaria
 3. Doraly.ro
 4. Bizoo
 5. Facebook: în curând
 6. Amazon: în curând